Eerste Hulp Bij Ontspannen (EHBO) box

De medewerkers zijn de spil van een organisatie. Het geluk en de vitaliteit van medewerkers bepaalt voor een groot deel hoe goed een organisatie functioneert. Het creëren van een omgeving waarin mensen gelukkig zijn, is daarom geen overbodige luxe maar een verantwoorde investering. Bovendien is een medewerker die zich lekker voelt op zijn werk thuis ook een leuker mens.

Fisuma heeft in samenwerking met PIT – Partners in training het onderstaande product ontwikkeld die werkgevers en medewerkers in staat stellen om op een leuke manier de duurzame inzetbaarheid en het geluk op de werkvloer op een hoger niveau te brengen.

Aanvullend op onderstaand product verzorgt PIT trainingen die de eerder genoemde doelstellingen ondersteunen. Voor meer informatie over onze trainingen kunt u contact met ons opnemen.

 20141023-00820141023-007

Eerste Hulp bij Ontspannen (EHBO)

 Spanning is voor de meeste mensen niet meer weg te denken uit hun dagelijks leven. Een goede manier vinden om hiermee om te gaan, bevordert de gezondheid.

Ontspannen zorgt voor meer energie en een gezonder lijf, het een is niet los te zien van het ander. Als je lichaam en geest niet de tijd krijgen om te herstellen van inspanning (lees: ontspannen), resulteert dit vaak in lichamelijke klachten. Je kunt veel meer aan als je zorgt dat je ontspannen bent.

Met de oefeningen en de metaforische voorwerpen in deze box ervaar je hoe je op een leuke manier kunt ontspannen. Het regelmatig doen van de oefeningen uit deze box draagt bij aan een meer ontspannen en energieker leven.